Skip to content

La Cucina vertegenwoordigt exclusieve merken in de Benelux

Over ons

La Cucina Import B.V. is importeur van hoogwaardig kook- en keukengerei voor de Benelux. Sinds de start in 1988 heeft La Cucina Import zich, naar volle tevredenheid van haar afnemers, gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige, onderscheidende merken van over de hele wereld, voor zowel de professionele- als de retailmarkt.

De merken welke wij o.a. vertegenwoordigen zijn: Global messen, Microplane raspen, Camerons rookovens, CDN thermometers, Escali weegschalen, Benriner Japanse mandolines en OXO keukenhulpen. Voor alle gevoerde merken zijn wij de exclusief (voorraadhoudend) importeur voor Nederland, België en Luxemburg. Met uitzondering van OXO, dit wordt enkel in België en Luxemburg op de markt gebracht.

Wij leveren hoogwaardige merkproducten, welke zelfs voldoen aan de strenge eisen van de professionele gebruikers. Onze leveringen, dienstverlening, after-sales service en verkoopondersteuning zijn van hetzelfde hoge niveau. Ons doel is het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Met La Cucina Import B.V. haalt u een betrouwbare partner in huis!

Wij leveren uitsluitend aan wederverkopers.

La-Cucina-Logo-black
Xenonstraat 6
1362 GD Almere, Nederland
Tel: 31 (0)36 5395930
info@lacucina.nl

Trade Mart Utrecht
Beatrixgebouw
Stand C-329

Trade Mart Brussel
Atomiumsquare 1
Dakar 101