Skip to content

LA CUCINA VERTEGENWOORDIGT EXCLUSIEVE MERKEN IN DE BENELUX

Disclaimer

La Cucina Import BV (verder La Cucina) is exclusief importeur voor de Benelux van onder meer de handelsmerken Global, Bunmei, MinoSharp, Microplane, Scanpan, Chicago Metallic, Il Cucinino Products, Sage, AnimalKettle, Pulltex, Pulltap’s, Metrokane, Schur, Milton Brook, Escali, CDN, Benriner, Amco, Camerons, Savu, en Now Designs.
La Cucina besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar websites. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. La Cucina is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door of in verband met aan het verspreiden van informatie ongeacht het medium waarop de informatie is verspreid.
La Cucina aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën vermeld op de website. La Cucina aanvaardt ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen door middel van een hyperlink of anderszins.
Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. La Cucina garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.
La-Cucina-Logo-black
Xenonstraat 6
1362 GD Almere, Nederland
Tel: 31 (0)36 5395930
info@lacucina.nl

Trade Mart Utrecht
Beatrixgebouw
Stand C-329

Trade Mart Brussel
Atomiumsquare 1
Dakar 101